- 130 grs de ceba
- 200 grs de pastanaga
- 2 dents d'all
- 40 grs d'oli
- 400 grs de tomata natural triturat
- 500 grs de carn
- Sal
- Sucre
- Orenga o Alfabraga
- 400 grs de macarrons
- 1000 grs d'aigua
Temps: 54 minuts
PREPARACIÓ:
1- Picar la ceba, els alls i la pastanaga, 2seg, velocitat 5.
2- Baixar els aliments amb la espátula, afegir l'oli i sofregir 8 minuts, varoma, velocitat 1, sense El Cubilet.
3- Afegir la tomata, 10 minuts, varoma, velocitat 1 sense El Cubilet, amb el cistell per no esquitxar.
4- Afegir la carn, la sal, l'orenga, el pebre i el sucre, remenar be amb l'espàtula, 18 minuts, varoma, gir a l'esquerra, velocitata cullera. Reservar.
5- Pesar i reservar els macarrons. Sense rentar el vas, afegir l'aigua, una culleradeta de sal, una mica d'oli, 8 minuts, varoma, velocitat 1.
6- Programar 10 minuts, 100º, gir a l'esquerra, velocitat cullera, afegir la pasta per laboca. Un cop passat el temps escorra la pasta amb el cistell.
7- Abocar la pasta amb vol i afegir la salsa ben calenta.