Etiquetes

dimecres, 12 de març del 2014

MACARRONS A LA BOLONYESA

INGREDIENTS:
  • 130 grs de ceba
  • 200 grs de pastanaga
  • 2 dents d'all
  • 40 grs d'oli
  • 400 grs de tomata natural triturat
  • 500 grs de carn
  • Sal
  • Sucre
  • Orenga o Alfabraga
  • 400 grs de macarrons
  • 1000 grs d'aigua
Començals: 6
Temps: 54 minuts


PREPARACIÓ:

1- Picar la ceba, els alls i la pastanaga,  2seg, velocitat 5.
2- Baixar els aliments amb la espátula,  afegir l'oli i sofregir 8 minuts, varoma, velocitat 1, sense El Cubilet.
3- Afegir la tomata, 10 minuts, varoma, velocitat 1 sense El Cubilet, amb el cistell per no esquitxar.

4- Afegir la carn, la sal, l'orenga, el pebre i el sucre, remenar be amb l'espàtula, 18 minuts, varoma, gir a l'esquerra, velocitata cullera. Reservar.

5- Pesar i reservar els macarrons. Sense rentar el vas, afegir l'aigua, una culleradeta de sal, una mica d'oli, 8 minuts, varoma, velocitat 1.

6- Programar 10 minuts, 100º,  gir a l'esquerra,  velocitat cullera, afegir la pasta per laboca. Un cop passat el temps escorra la pasta amb el cistell.

7- Abocar la pasta amb vol i afegir la salsa ben calenta.