Etiquetes

dissabte, 22 de març del 2014

CASQUETES DE CABELL D'ANGEL


  1. INGREDIENTS:
Confitura de cabell d'angel
  • 600gr de cabell d'angel
  • 50gr de mel
  • la pell d'una llimona (només la part groga)
  • Un pal de canyella partit
Massa de les casquetes
  • 200gr d'oli de girasol
  • 60gr de vi dolç o moscatell
  • 40gr d'anís
  • 120gr de sucre ( 60gr per arrebossar)
  • Un pessic de sal
  • 400gr de farina de reposteria
  • 1/2 o 1 culleradeta de canyella per arrebossar
Unitats:15
Temps:2h


PREPARACIÓ:

Confitura de cabell d'angel
  1. Posem en el vars el cabell d'angel, la mel, la pell de la llimona i el pal de canyella. Escalfem 20min/100ºC/gir a l'esquerra/vel1.
  2. Ho posem en un bol i treiem la pell de la llimona i la canyella. Deixem refredar. Rentem el vas. 
Masa de la Casqueta
  1. Posar en el vas l'oli de girasol, el vi dolç, l'anis, 60 grs de sucre i la sal. Programar  1minut/37°/vel 3.
  2. Afegir la farina i amassar 2 minuts/vas tancat/espiga. Retirar la massa del vas i fer 15 o 16 boles de 50grs. Cubrir-les i deixar-les reposar 1 hora.
  3. Prescalfar el forn a 180°. Forra la plata del forn amb paper de fornejar.
  4. Amassar cada bola entre elsnpalmells de les mans fins que quedin en llises i, entre plàstics, aplastar-les per formar un cercle d'uns 12 cm de diàmetre. Retirar el plàstic superior i colocar en el centre de la massa una cullerada de la confitura de cabell d'angel freda. Amb l'ajuda del plàstic inferior, doblar la massa i formar les casquetes sellant be els extrems. 
  5. Col.locar-los en la safata del forn i fornejar uns 20 minuts a 180°.
  6. Possar en un bol 60grs de sucre i la canyella molta i arrebosar les casquetes mentres estiguin calentes. Deixar refredar i servir